errea sportkleding Twitter Facebook
  • 422-voudig international Francien Huurman
  • Top kleding voor alle sporten
  • Onze Oranje Volleybal Teams spelen in Errea
  • Hoge kwaliteit, in Europa gefabriceerd
  • ADO Den Haag speelt in Errea

Errea Sportkleding

Volleybal

francien huurman422-Voudig international Francien Huurman helpt ons de Errea producten te introduceren bij alle volleybal verenigingen in Nederland.

Francien is oud speelster van ons nationale team, en heeft in haar carriere meerdere grote prijzen gepakt, waaronder goud op het WK van 2007 en zilver op de Europese kampioenschappen in 2009.

Oranje in Errea

Tijdens de Final Four van de Nationale Beker in februari in Zwolle ondertekenden Pierpaolo Lanzi, export manager van Errea Sport en Joëlle Staps, algemeen directeur Nevobo, het contract waarmee Errea Sport zich tot en met december 2017 als official supplier aan de bond verbindt. Errea Sport zal de komende vier jaar de nationale indoor volleybalteams van kwalitatief hoogwaardige kleding voorzien.

"Gezien de sportieve geschiedenis en de actuele positieve ontwikkelingen rondom de nationale teams, zijn wij als bedrijf trots om deze samenwerking bekend te maken. We zijn vereerd om aan een belangrijk volleyballand als Nederland te mogen leveren en zullen ons uiterste best doen een bijdrage te leveren aan toekomstige successen", reageerde Angelo Gandolfi, President van Errea Sport.

volleybalOok Joëlle Staps is blij met de nieuwe supplier: "Wij zijn zeer verheugd een samenwerking aan te gaan met dit mooie sportmerk. Verschillende andere nationale teams en topclubs spelen al in Errea en hebben hier goede ervaringen mee. Het is een kwalitatief hoogwaardig merk met jarenlange ervaring, dat samen met ons zoekt naar de best mogelijke kleding voor onze internationals."

Het ontwerp van de wedstrijdshirts is door Errea vormgegeven met een opdruk van de molens van het Werelderfgoed Kinderdijk. Een typisch Nederlands beeld, waarbij de wieken symbool staan voor het opwekken van energie. Die energie zullen de teams dit jaar laten zien bij grote internationale evenementen als de World Grand Prix, de World League en het WK dames in september.

Maak een afspraak met Francien

Francien komt graag bij je vereniging langs om je meer te vertellen over de voordelen en mogelijkheden tot sponsoring. Stuur haar direct een email en zij neemt contact met je op. Haar email adres is francien@errea-sportkleding.nl